неделя, 30 август 2009 г.

Боряна Тотева

Боряна Тотева – "Жената-Скенер" с целебните ръце

Вероника Диплома 1
д-р Игнатов, Тотева, Азулай
След минути, нищо неочакващият
д-р Игнатов, ще получи “Приз на Чижевски 2005”



Всичко започнало през февруари 1991 г. Боряна сънувала странен сън. “Видяла се” да лежи увиснала в безтегловност. Имала и чувството, че с нея се случват странни събития. Когато се събудила на сутринта, усетила прилив на силна енергия. Светът за нея вече бил друг. Тя можела да лекува.

Резултатите й били впечатляващи. През 1997 г. е поканена в Обединените арабски емирства. В Дубай Боряна излекувала много хора. Помогнала на жена на име Фатма, която страдала от тежка форма на косопад. След няколко процедури върху главата на арабката започнала да расте нова коса.

Емил е от гр. Ловеч и е на 16 г. След много силен стрес в продължение на 4 г. той не може да говори. Всички били потресени, когато лечебната енергия на Боряна му помогнала да проговори. Първата дума, която той казал, било нейното име.

Силата на Боряна е и в лечението на кистозни образувания. В лечебната й практика са документирани няколко случая.

Боряна изгражда своя метод на биолечение на базата на индивидуален подход към всеки човек. Изчиства натрупаната “негативна” енергия. Максимално се стреми да възстанови психическото равновесие. Когато енергията на даден човек напълно се хармонира с космичната, тогава бтерапевтичните процедури са с траен ефект. Боряна е убедена, че общият подход към пациентите дава добри резултати, а индивидуалният отлични.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации